Werken met projecten

Projecten
Nadat een offerte is goedgekeurd kan deze worden gekoppeld aan een project. De offerte status "goedgekeurd" zal dan worden vervangen door de projectnaam. 
Je kunt een offerte koppelen door bij de goedgekeurde offerte te kiezen voor "Acties > KopiĆ«ren naar > Project". 
Hierbij zullen alle productregels uit de offerte worden opgenomen in de urenregistratie zodat deze later gelijktijdig met aanvullende uren/producten kunnen worden gefactureerd vanuit het projectoverzicht. 
Ook zullen alle productregels met de eenheid "uur" worden gebruikt om een urenschatting te bepalen voor het project.

Het project kan worden gefactureerd vanuit het projecten overzicht of door alle items uit het uren registratie overzicht te selecteren en te kiezen voor "Acties > Factureer".
Er zal dan een concept factuur van de items worden gemaakt en alle items, het project en de gekoppelde offerte krijgt de status "Gefactureerd".

Als een project de status gefactureerd heeft en er worden aanvullende uren/producten toegevoegd zal de project status "Gefactureeerd" weer verdwijnen.

Een gefactureerd project kan worden gearchiveerd om het overzicht op te schonen.

Trello voor Project Workflow Management
We zijn momenteel een Trello koppeling via Zapier aan het testen waarbij goedgekeurde offertes, gekoppelde projecten en de facturatie/archief status op Trello kaarten kunnen worden verwerkt op basis van het offertenummer.
Neem contact met ons op bij interesse.

Nog hulp nodig? Neem contact op Neem contact op