Nieuwe app

Onze nieuwe app is geschikt voor zowel desktop als mobiele apparaten zoals een iPhone, iPad of Android telefoon/tablet en vervangt daarmee per direct de verouderde iPhone apps. De nieuwe app is nog volop in ontwikkeling en elke dag zal deze worden verbeterd. Mocht er iets niet goed werken of zie je nog een ontbrekende vertaling dan horen wij dat graag via help@efactuurdirect.nl of klik onderaan deze pagina op "Neem contact op".

De nieuwe app is te gebruiken via "Profiel" - > "Nieuwe app" of via de directe url "https://subdomeinnaam.efactuur.app". Bij gebruik van de directe url moet "subdomeinnaam" worden vervangen door je eigen naam die je kunt zien in de adresbalk nadat je bent aangemeld. Als je daar "efactuurdirect.nl" vervangt door "efactuur.app" kom je op de nieuwe app uit. Inloggen kan met je bestaande e-mail adres en wachtwoord.

De app kan je vanuit de browser toevoegen aan je beginscherm door deze als app te installeren.

• Safari op iPhone / iPad > Kies onderin het icoontje "Delen" > "Zet op beginscherm"
  • Chrome op Android > Kies "Toevoegen aan startscherm"
  • Chrome / Edge / Safari op een Computer> In de adresbalk staat rechts een icoontje "Efactuur.app installeren"

Momenteel is het volgende mogelijk via de nieuwe app:

• Facturen aanmaken en verzenden
  • Herinneringen versturen
  • Contacten aanmaken en bewerken
  • Producten aanmaken en bewerken
  • Inkomende facturen/bonnetjes uploaden (een-na-laatste icoontje rechts bovenaan)
  • Offertes aanmaken en verzenden (met geavanceerde digitale handtekening)
  • Inkomende facturen aanmaken en bewerken
  • Exact Online koppeling