Exact Online rechten

Indien je gebruik maakt van een Exact Online Starter abonnement via je accountant kun je alleen via een kantoor account van Exact Online koppelen. Je boekhouder/accountant kan in dit geval zijn eigen account voor de koppeling gebruiken.

Als je meerdere administraties in Exact Online gebruikt is het van belang om eerst de gewenste administratie om te koppelen selecteert als huidige administratie in Exact Online.

Als je een melding krijgt dat er niet voldoende rechten zijn kun je de volgende stappen doorlopen:

Melding van rechten tijdens het opzetten van de koppeling:

1. Log in bij Exact Online
  2. Selecteer de gewenste administratie als huidige administratie (links bovenin bij Exact Online)
  3. Start de koppeling opnieuw

Krijg je de melding tijdens het synchroniseren bij een bestaande koppeling:

1. Log in bij Exact Online
  2. Klik rechts bovenin op je naam en kies "Mijn Exact Online"
  3. Kies "Beveiligingscentrum" in het linker menu
  4. Klik op "efactuurdirect" onder "Machtigingen voor mijn apps"
  5. Klik rechtsonderaan op "Administraties beheren"
  6. Plaats de gewenste administratie naar de kolom "Geselecteerde administraties" (via de pijltjes)
  7. Klik "Opslaan en sluiten"