Klarna bankkoppeling stopt per juli 2024

Helaas stopt Klarna met de dienstverlening voor de bankkoppeling per 10-7-2024

Inmiddels hebben wij een koppeling ontwikkeld in samenwerking met de nieuwe leverancier Ponto waarbij naast het uitlezen van banktransacties ook inkomende facturen direct kunnen worden betaald.

De koppeling met Ponto is te activeren en te gebruiken vanuit onze nieuwe app.

De Ponto koppeling is op te zetten door middel van de volgend stappen:

• Ga naar onze nieuwe app via "Profiel" -> "Nieuwe app"
  • Ga naar het menu item "Bank"
  • Klik op het blauwe tandwieltje rechts van de pagina en volg de getoonde stappen.

Voor het gebruik van Ponto zijn aanvullende kosten van toepassing die door Ponto zelf worden afgehandeld. De kosten bedragen € 4 per maand per bankrekening en is maandelijks opzegbaar.

Als je gebruik wilt maken van betalingen dan zijn de optioneel aanvullende kosten € 0,10 per transactie of € 0,30 per bulk transactie.

De koppeling is nu gemaakt en werkt verder zoals je gewend bent.

Betalingen van inkomende facturen kunnen vanuit het menu "Inkomend" worden gedaan via de vinkjes vanuit het overzicht.

Mocht je tegen problemen aanlopen bij het gebruik hiervan dan horen wij dat graag!