Meerdere accounts (Pro pakket)

Het is mogelijk om in het Pro pakket met meerdere accounts te werken. Handig voor als je zelf meerdere bedrijven/handelsnamen hebt. Elk account wat je aanmaakt is uniek en heeft een eigen facturatie, factuurnummering, sjablonen etc etc.

Indien je hier gebruik van wilt maken dien je het "Pro" pakket te gebruiken. Dit controleer je via het "Profiel icoontje" rechtsboven en dan "Mijn pakket" te kiezen. Hier kun je zien welk pakket je afneemt en kun je dit indien nodig aanpassen.

Eenmaal gebruik makende van het "Pro" pakket kun je eenvoudig bestaande en nieuwe accounts aanmaken en koppelen. Via het "Profiel icoontje" rechtsboven kun je kiezen voor "Account toevoegen". In het nieuwe scherm heb je de mogelijkheid om een "Nieuw account" of een reeds "Bestaand account" toe te voegen. Nadat je deze stap hebt doorlopen zal het nieuw gekoppelde account automatisch in het "Profiel" menu verschijnen. Uiteraard kun je accounts altijd weer loskoppelen.

Je kunt nu wisselen tussen de verschillende accounts door op de bedrijfsnaam te klikken in het "Profiel" menu. Per account kun je via het "Instellingen" menu al je voorkeuren opgeven.