Problemen met efactuurdirect oplossen

Efactuurdirect werkt in recente browsers zoals Chrome, Firefox, Internet Explorer (vanaf versie 9) en Safari.

De facturen en offertes worden opgeslagen in een PDF (Portable Document Format) bestand en kunnen worden bekeken met een PDF lezer zoals Adobe Reader.

Mocht je tegen problemen aanlopen met de werking van efactuurdirect, probeer dan eerst de browser cache te vernieuwen (tijdelijke internetbestanden).
Dit kun je doen door de CTRL knop in te drukken en tegelijkertijd F5.
Mocht dit niet lukken dan kun je de cache verwijderen via de volgende instructies: http://www.refreshyourcache.com/nl/home/

Als je problemen blijft houden probeer dan of het probleem zich blijft voordoen in een andere browser of op een andere computer. In dat geval kan het aan een bowser plugin liggen.