Sessieduur aanpassen

De standaard sessieduur is 15 minuten kun je via Instellingen->Profiel->Mijn toegang verhogen.

Mocht de sessie toch sneller verlopen dan de ingestelde tijd dan kan dit voorkomen als je gebruik maakt van een Load Balancer met meerder Internet verbindingen waarbij het IP adres van de verbinding regelmatig verwisseld.
In dit geval zal het verkeer naar efactuurdirect moeten worden vastgezet op 1 IP adres.