WooCommerce

Efactuurdirect heeft een eigen WooCommerce plugin ontwikkeld waarmee automatisch klanten en facturen kunnen worden aangemaakt na het plaatsen van een bestelling.

Je kunt de plugin vinden op: https://wordpress.org/plugins/woo-efactuurdirect/

Let op dat Adresregel1 zal worden gebruikt voor de straatnaam en Adresregel2 voor het huisnummer.

Op de WooCommerce instellingen->integratie pagina kun je "Voeg custom fields voor factuur opmerking en tekstregel toe op de checkout pagina" activeren.
Als je daarna een nieuwe bestelling maakt kun je de volgende 2 custom fields gebruiken: "invoice_remark" en "invoice_textline"

Je kunt ervoor kiezen om de betalingen binnen WooCommerce af te handelen de facturen als "Reeds betaald" aan te maken in efactuurdirect, of de betalingen door efactuurdirect te laten afhandelen.