Eigen e-mail adres als afzender

Standaard worden alle e-mails naar klanten verstuurd vanaf  accountnaam@mail.efactuurdirect.nl en namens je eigen e-mail adres. Deze methode geeft de minste kans op spam problemen. Je kunt er voor kiezen om jouw eigen domeinnaam als afzender te gebruiken als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

1. Je hebt een eigen domeinnaam en toegang tot DNS instellingen. Indien je gebruik maakt van een mail provider zoals Gmail of Outlook.com is het niet mogelijk je eigen e-mail als afzender te gebruiken. Gebruik in dit geval ons adres accountnaam@mail.efactuurdirect.nl als afzender.
  2. Voeg ons SPF DNS record toe of pas de huidige aan deze door "include:_spf.efactuurdirect.nl" toe te voegen.
  3. Voeg ons DKIM DNS record toe:

Je kunt nagaan of de SPF en DKIM records voor je domeinnaam goed staan ingesteld via de volgende website:

SPF validator - Mailhardener tools

https://www.mailhardener.com/tools/dkim-validator (gebruik als selector "efactuur")

Let op:

Wij kunnen geen bounces verwerken als je je eigen domeinnaam als afzender gebruikt. In dit geval zul je zelf je mailbox in de gaten moeten houden en bounces verwerken.