Personaliseren

Het is mogelijk om facturen en offertes uit naam van een medewerker te versturen door het gebruik te maken van het opmerkingen veld.

Via instellingen kun je een standaard opmerking instellen voor zowel facturen als offertes. Deze worden op gebruiker niveau bewaard waardoor je deze kunt gebruiken als handtekening veld op de factuur of offerte voor zowel de PDF als de mail sjablonen.

De standaard opmerking kan worden ingesteld via "Instellingen > Facturen & Offertes > Standaard opmerking".

In de PDF en mail sjablonen kun je de variabele %opmerking% op de gewenste positie plaatsen.