Afas

Het is mogelijk om alle contacten, facturen en inkomende facturen te importeren in AFAS.

We bieden 5 export bestanden welke geschikt zijn om te importeren in AFAS.

-Contacten (klanten bedrijven, klanten particulieren en leveranciers)
-Facturen
-Inkomend

Let erop dat de grootboekrekeningen in efactuurdirect onder Import & Export overeenkomen met AFAS.
Voordat de facturen en inkomende facturen worden geïmporteerd in AFAS moeten eerst de klanten en leveranciers zijn bijgewerkt.
Op de pagina waar je de grootboekrekeningen kunt instellen is ook te bepalen of de export moet worden voorzien van ons contact ID of je eigen contactnummer.