Snelstart

Het is mogelijk om alle contacten, facturen en inkomende facturen te importeren in Snelstart.

We bieden 4 export bestanden welke geschikt zijn om te importeren in Snelstart.

-Contacten (klanten en leveranciers)
-Facturen
-Inkomend

Let erop dat de grootboekrekeningen in efactuurdirect onder Import & Export overeenkomen met Snelstart.
Voordat de facturen en inkomende facturen worden geïmporteerd in Snelstart moeten eerst de klanten en leveranciers zijn bijgewerkt.
Op de pagina waar je de grootboekrekeningen kunt instellen is ook te bepalen of de export moet worden voorzien van ons contact ID of je eigen contactnummer.

Om geen problemen met BTW nummers van buitenlandse klanten en leveranciers te krijgen kun je voor fldLandID de volgende formule in Snelstart gebruiken: land([fldLandID])
Haal de standaard formulie bij fldCorrespondentieAdresLand weg.