Tweestaps-authenticatie (2FA)

Tweestaps-authenticatie (2FA) is een extra veiligheidslaag tijdens het inloggen op je account. Naast het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord zul je een 6 cijferige code moeten opgeven tijdens de inlogprocedure. Deze code verkrijg je via door het gebruik van een speciale "Authenticator" app op je mobiele telefoon.

In 3 stappen Tweestaps-authenticatie activeren voor je account
1. Download de Google Authenticator app uit de appstore voor je mobiele telefoon. (AndroidiOS)
2. Ga in je account naar "Instellingen > Mijn toegang" om Tweestaps-authenticatie (2FA) te activeren voor je account.
3. Scan vervolgens de QR code met de Google Authenticator app en toets de 6 cijferige code over.

Let op!
Elke keer als je opnieuw gaat inloggen dien je de 6 cijferige code uit de Google Authenticator app in te voeren om toegang te krijgen tot je account.
Voordat je een nieuwe mobiele telefoon gaat gebruiken moet je eerst de oude telefoon te ontkoppelen door 2FA te deactiveren. Daarna kun je 2FA met de nieuwe telefoon weer activeren. Neem contact met ons op als de oude telefoon niet meer beschikbaar is.