Bankkoppeling

In het Pro account ondersteunen we een bankkoppeling met alle bekende banken in Nederland en Belgïe via het PSD2 platform van Klarna.

Na het opzetten van de koppeling worden alle transacties ingelezen in het bankboek en zal het automatisch matchen van betalingen starten. De transacties worden dagelijks automatisch ingelezen en gematcht waardoor de betaalstatus elke dag actueel is.

Per account is een koppeling met 1 IBAN nummer inbegrepen. Extra IBAN nummers zijn mogelijk op verzoek voor € 5 per maand per IBAN nummer.

De koppeling werkt daarna voor 90 dagen, na deze 90 dagen zal de koppeling opnieuw moeten worden opgezet volgens de PSD2 richtlijn.

Om de bankkoppeling tot stand te brengen klik je vanuit het bankboek op de knop "Bank" waarna de stappen moeten worden doorlopen. De transacties zullen na het opzetten van de koppeling tot 90 dagen terug worden ingelezen.