Profielen (Pro pakket)

Profielen

In het "Pro" pakket is er ondersteuning voor het werken met meerdere profielen. Een profiel kun kun je gebruiken voor het toepassen van een andere taal of bijvoorbeeld een andere huisstijl/logo voor je briefpapier. Handig als je veel klanten in het buitenland hebt zitten of als je wilt werken met verschillende huisstijlen. Elk profiel bestaat uit meerdere sjablonen. Zo is er een sjabloon voor je factuur, offerte en pakbon etc.


Sjabloon Wizard

Met de Sjabloon Wizard kun je de opmaak bepalen van de verschillende profielen en bijbehorende sjablonen. Linksboven in het hoofdmenu van de Sjabloon Wizard is er de mogelijkheid via het menu item "Profiel" het gewenste Profiel te selecteren. Standaard is er een Nederlands en een Engels profiel beschikbaar. Klik hier voor met uitleg over de Sjabloon Wizard.


Toewijzen profiel

Je kunt een profiel toewijzen op contact niveau. Tijdens het aanmaken of bewerken van een contact klik je op het tabblad "Details", onder het kopje "Voorkeuren" kun je het gewenste profiel selecteren via een pulldown. Standaard staat deze op "Nederlands".Tijdens het aanmaken van een nieuwe factuur of offerte kun je zien welk profiel/sjabloon er in gebruik is en kun je deze ook indien gewenst nog aanpassen. Je kunt dit onderaan terugvinden via het tabblad "Opties" bij het nieuwe factuur/offerte scherm. 

Nog hulp nodig? Neem contact op Neem contact op