Facturen of offertes printen

Indien je bepaalde facturen (of offertes) per post wensen te ontvangen gebruik je hiervoor de optie "Verstuur via Print / Facturen zelf printen" bij de contactgegevens.

Het mail adres en de login gegevens zijn niet meer noodzakelijk en kunnen leeg worden gelaten.

Je kunt daarna de factuur aanmaken en versturen zoals je gewend bent, enkel zal de factuur niet per mail worden verzonden maar kan worden gedownload om te printen.

Het is mogelijk om meerdere PDF facturen eenvoudig te downloaden door deze aan te vinken in het overzicht en onderaan op Download" te klikken. Er zal dan een PDF bestand worden gegenereerd waarin alle geselecteerde facturen zijn opgenomen.

Als je facturen per post op jouw briefpapier wilt printen kun je hiervoor een apart sjabloon gebruiken. Dit extra sjabloon kan worden ingesteld via de Sjabloon Wizard. Meer informatie over de Sjabloon Wizard kun je hier vinden.