Exporteren van klanten, facturen en producten

Je kunt o.a. klanten, facturen en producten exporteren naar verschillende bestandsformaten.

Ga in je account naar "Instellingen > Import & Export > Exporteren".

In de eerste pulldown kun je het onderdeel selecteren wat je wilt exporteren en in de tweede pulldown kun je kiezen in welk bestandsformaat.

Bij grote hoeveelheden data kun je tegen een verwerkingslimiet aan lopen waardoor niet alle gegevens zichtbaar zijn. Gebruik in dat geval een start- en einddatum om de hoeveelheid data te beperken.